Obrim la convocatòria de pel·lícules pel DocsBarcelona 2018

INSCRIU LA TEVA PEL·LÍCULA!

La maquinària de programació del DocsBarcelona es posa en marxa. Vols estrenar la teva pel·lícula amb nosaltres? Envia’ns la teva darrera producció per tal que l’equip de programadors la tingui en compte per a la programació 2018 del festival!

Les pel·lícules presentades seran candidates a les Seccions Competitives Panorama, What The Doc! i Latitud DocsBarcelona. Les que siguin finalment escollides per a la Secció Panorama competiran pel Premi DocsBarcelona a la Millor Pel·lícula, pel Premi Nou Talent i pel Premi del Públic. En el cas de les seleccionades a la Secció Latitud DocsBarcelona optaran al Premi Latitud DocsBarcelona i al Premi del Públic. I en el cas de les seleccionades a la Secció What The Doc! Competiran pel Premi What The Doc! I el Premi del Públic.

Recorda que tens temps fins el 4 Desembre. Que no se t’escapi!

Pots consultar totes les bases aquí i a la plataforma FestHome.com

La programació del DocsBarcelona se seguirà completant amb les ja tradicionals seccions DOC-U, amb el millor de la producció universitària; Docs&Teens, amb la selecció pels adolescents, i les Sessions Especials fora de competició.

Ves-te preparant per a la 21ena edició del DocsBarcelona del 16 al 27 de Maig 2018.

 

24/10/2017 General