Inscripcions obertes pel taller “Els secrets d’una gran banda sonora”

La música és un dels instruments més poderosos i eficaços per connectar i crear vincles emocionals amb l’espectador i al mateix temps ser un vehicle narratiu essencial per subratllar, corregir i en definitiva donar a la història tots els matisos possibles i d’una veu pròpia.

En aquest taller, a través d’exercicis pràctics, els realitzadors audiovisuals descobriran el significat i importància de la música en el context de la producció. A més a més, tindran l’oportunitat d’adquirir determinades eines i coneixements per a la creació d’una banda sonora des del punt de vista teòric i tècnic.

El taller serà impartit pel productor musical Yago Santos i el compositor Jorge Magaz i coorganitzat per Acorde: Music Supervision

ON I QUAN: Dijous 18 (tarda) i divendres 19 (matí i tarda) de maig al  CCCB.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

07/03/2017 General