Oberta la convocatòria del DOC-U, la secció universitària de DocsBarcelona

Presenta el teu documental a la quarta edició del DOC-U, una finestra a la producció documental universitària de Catalunya

Després de l’èxit de la última edició, la secció dedicada a la producció documental universitària a Catalunya torna a obrir les seves portes als estudiants d’arreu del país. La data límit per presentar la teva obra és el dilluns 6 de març a les 17:00h, cal fer la inscripció a través de la teva universitat. Si tens qualsevol dubte escriu-nos a info@docsbarcelona.com 

El DOC-U és un espai d’exhibició i promoció del talent universitari de Catalunya. La millor producció s’endurà el Premi DOC-U, que atorgarà el Jurat DOC-U. En la última edició, Soleà, els néts dels altres catalans de Marc Hernández, Maria Llinás, Natàlia Morales i Marta Vivet va guanyar el premi DOC-U.

DOC-U 2016_1

13/02/2017 DOC-U