Presenta la teva pel·lícula al Festival 2017!

Obrim la convocatòria per les seccions Oficial i Latitud DocsBarcelona

La 20ena edició del DocsBarcelona escalfa motors i el primer pas és que ens doneu a conèixer les vostres darreres produccions per tal que el nostre equip de programadors les pugui tenir en compte per a la programació 2017 del festival!


Les pel•lícules presentades seran candidates a les seccions Oficial i Latitud DocsBarcelona. Les que siguin finalment escollides per a la Secció Oficial competiran pel Premi DocsBarcelona TV3 a la Millor Pel•lícula, pel Premi Nou Talent i pel Premi del Públic. En el cas de les seleccionades a la Secció Latitud DocsBarcelona optaran al premi Latitud-Antaviana DocsBarcelona i al Premi del Públic.


Des d’avui i fins el 28 de novembre podeu presentar les vostres pel•lícules. Així que no us adormiu!


Podeu consultar les bases al web del Festival i a la plataforma FestHome.com a partir d’avui 10 d’octubre 2016.


La programació del DocsBarcelona se seguirà completant amb les ja tradicionals seccions DOC-U, amb el millor de la producció universitària, Docs&Teens, amb la selecció pels adolescents i les Sessions Especials fora de competició.


Tenim moltes ganes de poder construir amb vosaltres i gaudir plegats de la 20ena edició DocsBarcelona del 22 al 28 de Maig del 2017.

DOCSBARCELONA – MIRADES INQUIETES

10/10/2016 General