Convocatòria Taller prototips documentals web – DocsBarcelonaValparaíso

DocsBarcelona Valparaíso – 25 al 30 de novembre

Convocatòria Taller intensiu per a crear prototips documentals web

 

Convidem a cineastes, periodistes, programadors i dissenyadors xilens a explorar els límits de la narració digital a través dels recursos del web. Durant tres dies de treball en equip i d’intercanvi de idees seràs capaç de crear projectes de codi obert i prototips de les teves narracions web.

El taller Hackathon Webdocs es realitzarà dins del festival DocsBarcelonaValparaíso 2016. El seu objectiu és aconseguir la creació d’un prototip de documental interactiu a través d’un laboratori audiovisual interactiu intensiu. El postulant adquirirà competències, coneixements i habilitats en l’àmbit de la comunicació audiovisual i interactiva. Aquesta és una nova metodologia de producció de documentals interactius i projectes transmèdia.

El taller l’impartirà Arnau Gifreu Castells, part de l’equip de DocsBarcelona. Doctor i investigador afiliat a l’Open Documentary Lab del MIT, coordinador de interDocsBarcelona y director del Diploma de Documental Interactiu i Transmèdia de la DocsBarcelona School. http://www.agifreu.com/

flyer_espanol_convocatoria_3

ON I QUAN

Divendres 25 (10:00 am – 17:30 pm), dissabte 26  (9:00 am – 20:00 pm) i diumenge 27 (9:00 am – 15:30 pm) de novembre a Dinamarca 399, Valparaíso.

Descarrega’t les bases d’inscripció aquí

Inscripcions a: convocatoriavalparaiso@docsbarcelona.com

 

Més informació a: www.docsbarcelona.com

03/10/2016 Festival