Inscripcions obertes – Taller de Desenvolupament DocsBarcelonaValparaíso

Festival DocsBarcelonaValparaíso – 25 al 30 de novembre 2016

Inscripcions obertes per al Taller de Desenvolupament

Dirigit a tots els directors i productors que tinguin un projecte documental en fase de desenvolupament.

Es treballarà en els projectes de manera individual amb els participants per a poder detectar les debilitats i les fortaleses de cada projecte i treballar-les per desenvolupar un bon documental. Es farà una consultoria en grup en la que tothom podrà enriquirse dels projectes dels demès a més de millorar el seu propi projecte.

L’objectiu del taller és fer créixer els projectes per a que els participants portin endavant les seves idees i aconsegueixin fer del tema la millor pel·lícula possible a través de focalitzar la història, troba el millor títol, construir el  storyline més atractiu o descobrir els millors personatges, entre altres aspectes del guió.

Aquest taller es celebra per primera vegada a DocsBarcelonaValparaíso.

Aquest taller s’ha impartit ja en diferents festivals: Encuentros de Cartagena (Cartagena de Indias, Colòmbia), DocMontevideo (Uruguai), DocsBarcelona + Medellín (Colòmbia), Surdocs (Xile), DocsDF (Mèxic), Festival de Cine de San Sebastian (Espanya), entre altres.

 

ON I QUAN

Dilluns 28 de 10:00  a 18:00h i dimarts 29 de novembre de 9:00 a 14:00h. En Casa Plan, Brasil 1490, Valparaíso.

ATENCIÓ: Inscripcions obertes fins el 20 d’octubre o fins esgotar places. Es poden inscriure fins a 2 persones per projecte, la tarifa és per projecte. Els projectes passaran per un procés de selecció. El taller s’impartirà en castellà.

 

flyer_espanol_laboratorio_2-1

 

TUTOR

 Joan Gonzalez

Joan Gonzàlez

Director del Festival DocsBarcelona i de DocsBarcelonaValparaiso.

Productor executiu, realitzador i muntador.

Ha produït més de 150 documentals, alguns d’ells premiats a la Berlinale, seleccionats en festivals com INPUT o Sundance. Joan Gonzàlez va rebre el premi europeu EDN 2013 per la seva contribució al desenvolupament de la cultura documental en el sud d’Europa.

DESCARREGA’T LES BASES PER PARTICIPAR AL TALLER

El preu per a participar en el Taller de Desenvolupament és:

 

PER PROJECTE: 80.000 CLP- IVA inclòs.

PER OBSERVADOR: 50.000 CLP-IVA inclòs.

 

*La tarifa inclou:

 

  • Les sessions de treballar amb el tutor.
  • Coffee breaks durant les sessions.
  • Accés a les cerimònies d’inauguració i cloenda del festival  (prèvia confirmació d’assistència)
  • Accés a les Master Classes.

 

Inscripcions a: convocatoriavalparaiso@docsbarcelona.com

 

Més informació: www.docsbarcelona.com

29/09/2016 Festival