Convocatòria de documentals xilens a DocsBarcelona Valparaíso 2016

S’obre la convocatòria de documentals xilens de DocsBarcelonaValparaíso

Fins l’1 d’octubre podràs presentar el teu documental

Aquesta secció reunirà el més destacat del panorama documental nacional xilé. Les pel·lícules competiran per el Premi al Millor Documental, Premi del Públic i el Premi DocsBarcelona del Mes.

 

Presenta el teu documental a través de la plataforma Festhome

Descarrega’t las bases a través d’aquest link

flyer_espanol (2)

 

MASTER_DOCS_VALPARAISO-02

 

El Festival Internacional de Cine Documental DocsBarcelona Valparaíso és part de la xarxa de 3 festivals que s’executen a Catalunya, Colòmbia i Xile. La seva producció i desenvolupament a Xile el realitza l’equip de SurDocs, que durant 12 anys han realitzat un festival de cine documental a Puerto Varas.

DocsBarcelona Valparaíso es durà a terme entre el 25 i 30 de novembre d’aquest any. Tindrà una destacada programació, una competició internacional i una competició xilena de documentals. Es durà a terme el taller Hackathon Web Doc (documental interactiu), un Laboratori per a Projectes en Desenvolupament, impartit per Joan Gonzalez, conferències obertes al públic, intercanvi professional  i molt més!

La seva seu és la capital cultural de Xile i la ciutat amb més dinàmica: Valparaíso.

DocsBarcelona Valparaíso vol fer de cada edició un retrat de la societat amb la voluntat de sensibilitzar, entretenir i enriquir el diàleg a través dels espectadors, mitjans de comunicació, institucions i professionals. D’aquesta manera el contingut de DocsBarcelona Valparaíso treballa diferents àmbits segons les pel·lícules que selecciona. Volem fer de l’experiència de veure documentals, una eina de canvi i apoderament social.

02/09/2016 Festival