Exposició “Seguir con vida”

La mostra de Metges sense Fronteres explica la vida dels refugiats mitjançant una experiència d’immersió en 3D.

Metges sense Fronteres presenta l’exposició itinerant #Seguirconvida dins el marc del DocsBarcelona. Resulta molt difícil posar-se en la pell dels altres, especialment de les persones que intenten sobreviure a un conflicte armat. Aquest és precisament l’objectiu de l’exposició “Seguir con vida” de MSF, apropar les vides dels refugiats a través d’una experiència única d’immersió amb realitat virtual.

Així el públic i els professionals assistents al DocsBarcelona, podran conèixer el conflicte dels refugiats gràcies als vídeos en 360º, que els permetran presenciar l’arribada d’una llanxa amb refugiats a la costa grega o barrejar-se entre els desplaçats sud-sudanesos del camp de Malakal.

#Seguirconvida ofereix un espai interactiu en el qual, mitjançant so i vídeos 360º, s’aconsegueix una experiència d’immersió visual en 3D. La mostra també inclou panells informatius, vídeos i fotografies perquè les persones entenguin la lluita dels refugiats contra la seva situació de conflicte i violència.

El projecte #Seguirconvida serà explicat dins de la conferència InterdocsBarcelona com un estudi de cas sobre treballs que ofereixen experiències interactives.


ON I QUAN

Lloc: Patí de les Dones del CCCB (c/Montalegre, 5 Barcelona)
Data: Del dimarts 24 al divendres 27  (ambdós inclosos)
Horari: De 11:00h a 14:30h i de 16:00H. a 20:30h.

Entrada lliure

Col·labora i organitza:

                  

23/05/2016 General