DocsBarcelona Documentary School. Matrícula oberta!

Forma’t en documental amb la DocsBarcelona Documentary School: programes de màster i postgrau


 A Barcelona: DocsBarcelona + Blanquerna. Matrícula oberta!

curs interactiu

Ja està oberta la matrícula per als dos programes de postgrau que ofereixen conjuntament DocsBarcelona i Blanquerna. Formació de qualitat, basada en la pràctica i amb docents amb llarga trajectòria en el món professional.


A Colòmbia: DocsBarcelona + Universidad Pontificia Bolivariana (Medellin)

IMG-20160307-WA0008

La setmana passada, el prestigiós documentalista rus Viktor Kossakovsky va impartir tres conferències a Colòmbia (Medellin, Bogotà i Cartagena) en el marc del llançament del nou Màster en Cinema Documental, que començarà el pròxim mes de juliol i que tindrà una durada de dos anys. El Màster serà és fruït de l’aliança entre la UPB i DocsBarcelona.

Més informació sobre el Màster.

 

08/03/2016 Documentary School, Edició 2016