Proper interDocsBarcelona Meeting Point | Un Món de Webdocs

Propera parada: Amèrica del Nord i Central

El viatje que Arnau Gifreu (coordinador de l’interDocsBarcelona) ens proposà ja l’any passat en el marc dels interDocsBarcelona Meeting Points va començar amb un intens recorregut per una Europa multicultural i pluritemàtica. Ara, aquest viatje continua amb la presentació d’un nou trajecte que ens endinsa en les profunditats culturals del continent americà, utilitzant com a eix vertebrador el documental interactiu i el Webdoc.

A través de les més recòndites terres del Canadà (This Land), coneixent les realitats més diverses dels Estats Units (Prison Valley), rememorant els desapareguts de Mèxic (Frío en el alma) i la guerra freda entre dos models (Clouds over Cuba), arribarem finalment a l’Amèrica Central a on coneixerem un supervivent de les bandes criminals de Guatemala (Alma. Hija de la violencia). Aquestes són tan sols algunes de les realitats que els webdocs ens ajudaran a descobrir de l’immens continent americà, el dijous 21 de gener a la Llibreria Altaïr.

 

Quan –  DIJOUS 21 DE GENER, 19.00h

On – Llibreria Altaïr, Gran Via 616

 

Amb la col·laboració de:

Logo Altaïr negroRamillas

14/01/2016 General