Torna DocsBarcelona+Medellín del 23 al 30 de juliol

Entreteniment, cultura i punt de trobada. Així és el Festival Internacional de Documentals DocsBarcelona+Medellín, que es realitzarà del 23 al 30 juliol 2015.

La ciutat de Medellín viurà aquest esdeveniment amb projeccions de 22 llargmetratges documentals de diferents països, 12 curtmetratges nacionals, directors internacionals convidats, màster classes, tallersuna marató de documental interactiu i altres activitats programades per a aquesta tercera edició del Festival.

DocsBarcelona+Medellín té una programació variada que inclou el millor del cinema documental internacional, així com llargmetratges i curtmetratges nacionals. Totes les projeccions són amb entrada lliure. Pots consultar tota la programació AQUÍ

A més, DocsBarcelona+Medellín vol ser un punt de trobada i formació per a la indústria documental a Colòmbia i Amèrica Llatina. La seva programació d’Indústria i Formació està adreçada a professionals de l’audiovisual amb projectes en desenvolupament o en fase de muntatge. També s’organitzen una sèrie de màster classes per a estudiants en formació i amants del documental.

cropped-banner-con-fechas

 

 

 

17/07/2015 DocsBarcelona+Medellín, Edició 2015