After Pitchs

Els Acreditats Professionals de DocsBarcelona estan convidats als After Pitchs!

Un lloc ideal i relaxat on es troben directors, productors, commissioning editors, crítics i periodistes. És l’oportunitat perfecta per intercanviar idees, projectes i tendències en un ambient relaxat i obert.

Pro-Docs After Pitch

ProDocs logo

Pro-Docs és l’associació professional de productores especialitzades en el sector documental de Catalunya.

Pro-Docs aglutina més de 40 empreses especialitzades en el sector documental i ofereix serveis d’informació, assessoria, representació, gestió, promoció del sector documental nacional i internacionalment i defensa dels interessos dels associats davant d’entitats públiques i privades.

Un any més, Pro-Docs acull un After Pitch.

Vine a conèixer els acreditats professionals de DocsBarcelona, un lloc perfecte per divertir-te i conèixer nous companys del món documental.

ATENCIÓ: Aquesta activitat és únicament pels participants acreditats al festival.

ON I QUAN

Dijous 28 de maig a les 19.30h al Pati de les Dones del CCCB.


 

El Documental del Mes, 10 anys!

logo DM

Des del 2014, El Documental del Mes ha esdevingut la prolongació del DocsBarcelona fora dels dies i les sales del festival: durant tot l’any, per tot l’Estat espanyol, Xile i Colòmbia i per al màxim de públic possible.segell_eddm_cat_orig

Un nou model de distribució que va començar el 2005 amb l’objectiu d’acostar el cinema documental als espectdors. Després de 10 anys més de 274.000 espectadors han pogut gaudir de les 118 estrenes programades, una cada mes, en una xarxa de sales que ha recorregut 2 continents, 5 països i més de 80 ciutats.

El Documenta del Mes celebra els 10 anys i per celebrar el desè aniversari, quin millor espai per fer-ho que al DocsBarcelona. Amb una secció – “El Documental del Mes 10 anys” -que recuperarà 4 dels títols estrenats en la història del projecte i una festa After Pitch.

Suma’t a la celebració i brinda amb els amics d’El Documental del Mes!

ATENCIÓ: Aquesta activitat és únicament pels participants acreditats al festival.

ON I QUAN

Divendres 29 de maig a les 19.30h al Pati de les Dones del CCCB.